Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Miss Peregrines hem för besynnerliga barn" by Ransom Riggs # Book PDF Kindle ePub Free

Miss Peregrines hem för besynnerliga barn

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Miss Peregrines hem för besynnerliga barn
  • Author : Ransom Riggs
  • Release Date : January 05, 2018
  • Genre: Fantasy,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 41563 KB

Description

En ödslig ö. Ett övergivet barnhem. Och en samling mÀrkliga fotografier.
SextonÄrige Jacob tror inte lÀngre pÄ de historier hans farfar brukade berÀtta för honom. Skrönorna om barnen med mÀrkliga förmÄgor Àr bedrÀgliga minnen frÄn hans farfars barndom, och samlingen med sepiatonade fotografier Àr sÄklart bara ett av farfars alla pÄhitt. Men omstÀndigheterna kring farfaderns död tar Jacob till en avlÀgsen ö utanför Wales kust och till de fallfÀrdiga ruinerna av Miss Peregrines hem för underliga barn.
Bland dess övergivna rum och ekande korridorer kan Jacob inte motstÄ en djupdykning i sin farfars förflutna och snart inser han att barnen i huset kan ha funnits i verkligheten. Att de mÄste ha varit mer Àn bara mÀrkliga - kanske till och med farliga - och att de inte skeppades ivÀg till en enslig ö helt utan anledning. Men framförallt stÄr det klart: De underliga barnen kan fortfarande vara vid liv.
De femtiotalet högst egendomliga vintagefotografier som finns insprÀngda i texten ger en extra kuslig dimension till berÀttelsen och gör Miss Peregrines hem för besynnerliga barn till en nervkittlande skrÀcksaga som kryper in under skinnet och stannar dÀr - lÀnge.


PDF Books Download "Miss Peregrines hem för besynnerliga barn" Online ePub Kindle